In en nabij Utrecht is er heel veel te doen voor een verjaardagsfeest, personeelsuitje, of gewoon een gezellig dagje uit. Bovendien is Utrecht rijk aan een aantal bijzondere uitjes die je misschien nog niet kent. Daarom vertellen we je hier graag meer over. Dit zijn onze 3 tips voor verrassend leuke personeelsuitjes in Utrecht!

Leerzame slipcursus

Waarom voor een leuke activiteit kiezen, als je voor een leuke en leerzame activiteit kunt gaan? Een slipcursus is lachen, gieren en brullen, en leert je tegelijkertijd goed om te gaan met verlies van controle over je auto. Door te rijden op een natte weg, met verschillende gevaarlijke weersomstandigheden, leer je snel en correct te reageren tijdens een slip. Hoe goed zijn jouw reflexen? Op de juiste manier sturen en afremmen is belangrijk bij gevaarlijke situaties. Daarnaast is een dagje slippen ook gewoon heel leuk! In Utrecht kun je een slipcursus volgen met een groep of alleen en je hebt keuze uit verschillende oefeningen en lengtes.

Fort escape

De escape room is razend populair op dit moment. Fort escape is een megagrote variant van de escape room en is geweldig voor grote groepen tot 90 personen. Het doel is om uit het op één na grootste fort van Nederland te ontsnappen, door de juiste route te volgen door de mysterieuze afgesloten ruimtes. Daarbij is het van groot belang dat de teams goed samenwerken en logisch nadenken. Met leuke buitenopdrachten, veel puzzels en raadsels en spannende momenten is het een zeer compleet en spannend teamuitje in Utrecht.

Moorddiner

De klassieker, het moorddiner. Altijd leuk in films maar nu kun je er zelf middenin zitten! Je gezelschap krijgt ieder een eigen rol in het spel en het doel is uiteraard om erachter te komen wie de moord gepleegd heeft. Aan het eind van het spel kan elke deelnemer raden en wordt bekend wie de moord gepleegd heeft, en – nog belangrijker – wie de winnaar is! Een bijzonder en spannend personeelsuitje.