Reisverzekeringvergelijker

Zonder zorgen op vakantie gaan is niet mogelijk zonder goede reisverzekering. In Nederland zijn er enorm veel verzekeraars die een dergelijke verzekering aanbieden. Met de reisverzekeringvergelijker van verzekering.nl kun je aangeven wat je denkt nodig te hebben in je verzekering. Aan de hand daarvan krijg je automatisch de premies per aanbieder te zien in een overzicht. Vervolgens kun je met of zonder adviseur je keuze maken, de verzekering afsluiten en op vakantie!

Oproepsystemen voor hotels

Bij veel grote hotelketens kun je met een draadloos oproepsysteem als gast eenvoudig de bediening oproepen. Bij een hotel of camping hoeft een balie hierdoor niet meer 24 uur per dag bemand te zijn. Als gast kun je eenvoudig ’s nachts iemand naar de receptie oproepen. Voor hotel- en campingeigenaren scheelt dit in de kosten, waardoor een accommodatie ook goedkoper kan worden aangeboden.

Ontdek Noorwegen

Op een camping in Noorwegen kun je optimaal genieten van de natuur. De vele faciliteiten zorgen ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent.

Ontdek Noorwegen

Op een camping in Noorwegen kun je optimaal genieten van de natuur. De vele faciliteiten zorgen ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent.

Camping in Nunspeet

Kom tot rust op Camping De Tol. Deze rustige camping in de natuur is voorzien van diverse luxe voorzieningen en is ook kindvriendelijk ingericht.

Bed and Breakfast op Bonaire

Wil je genieten van een heerlijke vakantie op Bonaire en niet te veel betalen voor een hotel? Boek dan bij Bed and Breakfast Bonaire ! Zij hebben een perfecte locatie op het eiland en bieden voordelige tarieven.

Auto huren in de hoofdstad

Een huurauto is superhandig als je bijvoorbeeld per vliegtuig het land van bestemming bezoekt, maar daarna wel flexibel wilt zijn. Auto huren Amsterdam doe je voor het meeste gemak direct op Schiphol als je geland bent.

TV kijken tijdens je vakantie

Op de hotelkamer vind je vaak wel een tv, maar hoe zit dat als je gaat kamperen? Je kunt Nederlandse tv kijken op de camping dankzij sattelietschotels van De Schotel Shop.