Reizen vakanties

5 tips voor parkeren bij Eindhoven Airport

5 tips voor parkeren bij Eindhoven Airport

Geplaatst op

Start je vakantie met een vlucht vanaf Eindhoven Airport? Dan is het vervoer naar de luchthaven altijd een lastige keuze. Kan iemand je brengen? Kies je voor het openbaar vervoer? Of rij je zelf naar de luchthaven? Zelf rijden is vaak het makkelijkst, enkel moet er dan ook geparkeerd worden. In dit artikel geven wij vijf tips voor parkeren bij Eindhoven Airport!

Tip 1: Reserveer vooraf een parkeerplek

Het vooraf reserveren van een parkeerplaats is zeker aangeraden, dit zorgt ervoor dat je vooraf geen stress hebt over het parkeren en dat je van een parkeerplek verzekerd bent. Zeker de goedkopere parkeerplaatsen staan al snel vol met auto’s. Daarom kan je het beste vooraf reserveren. 

Tip 2: Vergelijk parkeertarieven

Als je vooraf een parkeerplaats gaat reserveren kan je gelijk tarieven met elkaar vergelijken. Dit voorkomt dat je teveel parkeerkosten betaald. De kosten van parkeren bij Eindhoven Airport kan snel flink oplopen. Zeker als je langere tijd op vakantie bent. Voor lang parkeren bij Eindhoven Airport bespaart vergelijken nog meer geld!

Tip 3: Kies voor een parkeerplaats rondom de luchthaven

Parkeren op de luchthaven zelf wordt vaak gezien als de makkelijkste manier. Echter is parkeren bij een parkeerplaats rondom het vliegveld even zo gemakkelijk en scheelt dit flink in de kosten. Rondom het vliegveld parkeren is een flink stuk voordeliger en dus zeker interessant als je zo min mogelijk geld aan parkeren kwijt wilt zijn.

Tip 4: Parkeergelegenheid met vergunning

Als je veilig wilt parkeren is het aangeraden om je auto te parkeren op een parkeergelegenheid met een officiële parkeervergunning. Bij een erkend parkeerbedrijf wordt de parkeerplaats beveiligd waardoor dieven geen kans hebben. Let hier dus op bij het zoeken van een parkeerplaats.

Tip 5: Verberg waardevolle spullen

Het beste kan je geen waardevolle eigendommen in je auto hebben liggen als je deze parkeert. Mocht je toch waardevolle spullen in de auto hebben liggen, zorg er dan voor dat deze uit het zicht liggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden