De zomerbarbecue is altijd één van de hoogtepunten van de zomer: lekker in de buitenlucht, gezellig een koud drankje drinken en gezelligheid met vrienden of familie. Soms is het een enorme opluchting als je zelf niets hoeft te regelen en heerlijk kunt genieten van dit alles als iemand anders het organiseert. Het enige minpuntje van een barbecue bij vrienden? Er zijn geen restjes! Hier zijn vijf redenen waarom je volgende barbecue deze zomer moet laten verzorgd.

1) Minder stress: Alle voorbereidingen en het klaarzetten van spullen gebeurt door de cateraar, waardoor je eenvoudigweg een tijdstip kunt afspreken voor het afleveren (afhankelijk van de omvang van de bestelde cateringdiensten). Daarna kun je achterover leunen en genieten van het feest.

2) Gemakkelijk schoon te maken: Zelfs als de cateringservice geen evenementpersoneel ter beschikking stelt, zorgt het feit dat je eten in wegwerpbakjes aankomt ervoor dat het opruimen een fluitje van een cent is: ofwel gooi het weg of dek het af om het in de koelkast op te slaan voor later.

3) Het eten is op tijd klaar: We weten allemaal hoe moeilijk het is voor een kleine grill om een groot feest te voeden – als het niet perfect getimed is, zal het eten koud worden of zullen mensen te lang moeten wachten op hun hamburgers. Maar niet wanneer het wordt verzorgd! Het eten wordt warm en vers bereid voor je hele feest en je kunt meteen starten met smullen.

4) Wees een betere gastheer: Zonder je zorgen te hoeven maken over de voorbereiding van het eten, de kooktijden en wie-wil-wat, kun je volledig aanwezig zijn op het moment van je BBQ-feestje en kun je meer genieten van je vrienden, familie en leuke momenten.

5) Restjes! Door het inschakelen van catering geniet je zowel van de voordelen van het organiseren als van het ervaren van de barbecue als gast.

Geef de organisatie van je barbecue volgende zomer uit handen. Voor catering in Heerenveen, Emmeloord of Kampen kun je terecht bij Willem de Boer.