Reizen vakanties

De leukste Groupon uitjes in de winter

De leukste Groupon uitjes in de winter

Geplaatst op

Samen er op uit gaan met Groupon uitjes is niet alleen besteed voor de zomermaanden. Ook in de koude wintermaanden is er volop te beleven samen met je vrienden of familie. In dit blog vertellen we over de 3 leukste uitjes die je in de wintermaanden via Groupon kunt boeken.

Skydiven

Het Experience-pakket bestaat uit een tandemsprong. Hierbij word je vastgeklikt aan een ervaren instructeur, die samen met je door de lucht naar beneden valt. Terug op de begane grond krijg je certificaat en een T-shirt mee naar huis. Ga je springen in Zeeland of Ameland, dan wordt je duikvlucht ook met een handcamera op film vastgelegd. Voor de locatie Texel geldt dat er een fotoreportage gemaakt wordt. De reportages krijg je op DVD mee naar huis. Je kan ook kiezen voor de First Jump Course. Op zondag krijg je een Nederlandstalige theoriecursus, die je voorbereidt op de sprong. Let op: de instructies worden in het Nederlands gegeven. Voor je eigen veiligheid is het daarom van belang dat je de Nederlandse taal goed machtig bent. Op maandag spring je dan volledig zelfstandig uit het vliegtuig, met een parachute die automatisch opengaat.

Anti-slip cursus

In de koude wintermaanden ligt er regelmatig sneeuw op de wegen. Belangrijk is daarom om precies te weten wat je moet doen op het moment dat je in een slip terecht komt, of nog beter, hoe je deze kunt voorkomen. Bij deze anti-slip cursus leer je hoe je een noodstop maakt, een object uitwijkt, wat onderstuur en overstuur is en hoe je je voertuig stabiliseert.

Barista workshop

Er gaat niks boven een lekker warm kopje koffie. Hoe leuk zou het zijn als je leert hoe je deze zelf het beste kunt zetten. Tijdens deze workshop van 2,5 uur leer je de beste espresso, koffie en cappuccino bereiden en ga je aan de slag met echte barista-apparatuur. Na afloop ontvang je een handig naslagwerk, zodat je thuis alle stappen nogmaals kunt nalopen.

Heb je nog vragen over de uitjes van Groupon? Neem dan contact op met de Groupon klantenservice.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden