Reizen vakanties

Duits of Engels leren als beginner

Duits of Engels leren als beginner

Geplaatst op

Als je graag Duits of Engels wil leren, ben je bij Babel in Utrecht aan het juiste adres. Zij bieden zowel een cursus beginners Duits als een cursus Engels voor beginners. Ook voor de mensen die al een basis hebben zijn er cursussen in het Engels op hogere niveaus. De cursusgroepen zijn klein, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Zo ben je niet het zoveelste nummer in een groep en houden de docenten je betrokken en gemotiveerd.

Waarom Duits leren

Duitsland ligt om de hoek en is een taal die je ook vaak kunt tegenkomen in Nederland. Duits is een belangrijke taal in de financiële en technische sector, maar reikt verder dan dat. Ook in de toerisme en recreatie wordt veel in het Duits gecommuniceerd. Bovendien heb je vaak een streepje voor als je in het Duits kunt communiceren met Duitse mensen. Behalve de taal, leer je bij de cursus ook de cultuur. Je leert hoe je met anderen, op zakelijk of vriendschappelijk gebied, omgaat en hoe dit verschilt met Nederland. Zo ben je goed voorbereid op je vakantie of internationale zaken.

Waarom Engels leren

Engels is een wereldtaal en op internationaal niveau vaak de voertaal voor communicatie. Een basis van de Engelse taal hebben kan op allerlei aspecten van pas komen, zowel op vakantie als op zakelijk gebied. Bovendien kun je in veel documenten zonder Nederlandse versie van de tekst, wel een Engelse versie van de tekst vinden. Ook als je Engels weggezakt is sinds je les hebt gekregen, kun je opfriscursussen volgen. Als je de taal al beheerst, kun je gespecificeerde cursussen volgen voor bijvoorbeeld zakelijk Engels. Hiermee kom je op zakelijk gebied goed uit de voeten op internationaal niveau.

De voordelen van cursussen Duits en Engels voor beginners

Engels en Duits zijn twee talen die zeer belangrijk kunnen zijn voor de Nederlander, zeker als het om zakendoen over de grens gaat. De cursussen van Babel bieden kleine groepen met persoonlijke aandacht, zodat je daadwerkelijk je taalvaardigheden kunt ontwikkelen. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de cultuur en uitdrukkingen. Zo leer je niet alleen de basis van een taal, maar ook de basis van de cultuur. Met een basis in Engels of Duits, of wellicht allebei, heb jij een streepje voor op de arbeidsmarkt en maak je bovendien veel dagelijkse dingen of vakanties veel gemakkelijker voor jezelf. 

Gerelateerde berichten

Hotel zeepjes: het kleine luxe detail in jouw gastbeleving

Stap na stap streeft elke hoteleigenaar ernaar om gasten een uitzonderlijke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Eén van de subtielste, maar meest...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden