Reizen vakanties

Er gaat niets boven Groningen – 3 campingtips

Er gaat niets boven Groningen – 3 campingtips

Geplaatst op

Groningen heeft een groot aanbod aan campings. Om je een beetje op weg te helpen bij het kiezen van de perfecte camping om te kamperen in Groningen, hebben wij een top-3 voor je samengesteld. Deze campings kenmerken zich door de mooie omliggende natuur en voldoende ruimte voor spelende kinderen. Wij hopen dan ook dat jij en je gezin, familie of vrienden net zoveel plezier op deze campings beleven dan dat wij hebben gedaan.

#1 Camping de Watermolen

Met afstand onze favoriete camping in Groningen. Camping de Watermolen ligt verscholen in de Groningse natuur in het plaatsje Opende, op de grens van Groningen en Friesland. Er zijn in totaal vijf verschillende veldjes met 70 plekken waar je alle ruimte heeft om te kamperen voor een zachte prijs. De wat luxere kampeerders kunnen hun intrek nemen in bijvoorbeeld chalets, safaritenten en watervilla’s. Qua faciliteiten heeft de camping een grote visvijver. Ter afkoeling is het ook mogelijk om in een prachtig meer te zwemmen. Het grote voordeel van deze zwemplas is dat deze zeer langzaam afloopt, waardoor deze plas ook voor kleine kinderen zeer geschikt is om in te zwemmen.

#2 Camping Stadspark

Midden in het centrum van de stad Groningen is deze camping te vinden. Camping Stadspark is een rustig plekje in het Stadspark, op fiets- en loopafstand van het centrum van de stad. Tijdens de zomermaanden komen ervan uit overal uit Europa en de rest van de wereld veel mensen richting deze camping. Met al het groen en de mooie natuur is deze camping een groot verschil met alle hotels in de stad Groningen.

#3 Camping Roodehaan

Op 30 minuten van Groningen is camping Roodehaan gevestigd. Deze camping ligt aan het Reitdiep en je kunt hier heerlijk zwemmen, vissen en varen. Combineer hier het kamperen met heerlijk biologisch eten en drinken. Zo kun je genieten van een heerlijk wisselend driegangenkeuzemenu met verse producten. Voor de muziekliefhebbers zijn er iedere zaterdag spetterende concerten.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Hotel zeepjes: het kleine luxe detail in jouw gastbeleving

Stap na stap streeft elke hoteleigenaar ernaar om gasten een uitzonderlijke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Eén van de subtielste, maar meest...

Lees meer

Wanneer naar de Ardennen? Seizoenshoogtepunten en evenementen

De Ardennen is een idyllische bestemming voor natuurliefhebbers, avonturiers en rustzoekers. Maar wanneer is de optimale tijd voor een bezoek? Dat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden