Reizen vakanties

Het lekkerste uit Italië

Het lekkerste uit Italië

Geplaatst op

Onbewust eten we super veel Italiaans eten. Dat is ook niet gek omdat het super lekker is. Het is wel zo dat het Italiaans eten in Italië natuurlijk lekkerder smaakt. Dat komt omdat alle ingrediënten daar vers en beter zijn. Maar gelukkig lijkt het Italiaans eten hier in Nederland daar ook op. Hier vind je het lekkerste uit Italië.

Voorgerecht

Je hebt diverse Italiaanse maaltijden en die beginnen allemaal met een voorgerecht. Zo bestaan de voorgerechten altijd wel uit een stuk lekkere Italiaanse ham. Verder eten de Italianen heel gezond en zal er dus altijd wel iets van groente tussen zitten. Daarnaast mag de bruchetta ook zeker niet ontbreken en zorgt het ervoor dat je de Italiaanse sfeer in huis krijgt.

Hoofdgerecht

Als je denkt aan een Italiaans hoofdgerecht dan denk je altijd wel aan pasta en pizza. Naast pasta en pizza mag een Italiaanse salade ook niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten dat het Italiaanse ervan af is. Want wat is er nou Italiaans aan een pizza Hawaii. Zo zijn er gelukkig genoeg pizza’s die nog wel Italiaans genoeg zijn.

Dessert

Na het hoofdgerecht is het tijd voor de dolce (dessert). Soms eten de Italianen een dubbel dessert dat meestal bestaat uit een ongezond en gezond deel. Vaak is dat dan een lekkere Italiaanse koffie met eventueel ijs erbij en dan nog het gezonde deel met een mini fruitsalade. Het maakt jouw Italiaanse diner helemaal af. Vaak wil je het dessert zeker niet missen.

Dranken

Verder hoort er bij een Italiaans gerecht ook een Italiaans drankje. Zo heb je een lekker Italiaanse koffie of wijn die wel bij elk gerecht passend zijn. Het zorgt ervoor dat je diner 100% Italiaans wordt.

Italiaanse sferen Als jij de Italiaanse sferen en eten ook wilt proeven dan zijn er gelukkig genoeg Italiaanse restaurants. Dan heb je Woodstone Pizza het restaurant in Haarlem waar je de lekkerste Italiaanse gerechten kunt proeven. Het is een unieke sfeer die je zeker moet beleven. Eet smakelijk!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden