Reizen vakanties

Redenen om een individuele rondreis in Zuid-Afrika te maken

Redenen om een individuele rondreis in Zuid-Afrika te maken

Geplaatst op

Een imponerende rondreis maken door Zuid-Afrika? Dan is een van de individuele rondreizen door Zuid-Afrika van Sable Tours iets voor jou. Zuid-Afrika staat natuurlijk bekend om de “big five”, maar heeft zo veel meer te bieden. Van steden als Kaapstad, Durban, Johannesburg tot prachtige natuurgebieden. In dit artikel geven wij goede redenen om een individuele rondreis in Zuid-Afrika te maken!

Reden 1: Safari

Een safari maken mag natuurlijk niet ontbreken aan je reis in Zuid-Afrika. Het klinkt natuurlijk cliché, maar op safari in Zuid Afrika is avontuurlijk en dus nog altijd een van de populairste redenen om een rondreis in dit land te maken. Wilde dieren, zoals olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden, zebra’s en buffels, spotten die niet achter hekken zitten is en blijft toch heel bijzonder. Met een beetje geluk vink je de volledige Big Five van je lijst af! 

Reden 2: Cultuur

Zuid-Afrika is enorm rijk aan cultuur. Voor cultuurliefhebbers zijn er genoeg bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken tijdens je reis. Met een Hollandse stempel op de ontwikkeling van Zuid-Afrika is er in de huidige cultuur nog veel terug te zien van de Nederlandse cultuur. 

Reden 3: Lekker eten

Lekker eten en vakantie is voor veel mensen de perfecte combinatie om van hun vrijetijd te genieten. Zuid Afrika staat bekend om de heerlijke keuken. Zo heb je een Afrikaanse vorm van de barbecue, ook wel Afrikaanse braai genoemd, waar grote stukken vlees op worden gegrild. Verder zijn er veel lokale gerechten die zeker de moeite waard zijn en ook bij Nederlanders erg in de smaak vallen.

Reden 4: Uitgestrekte natuur

Zuid Afrika bestaat uit vele nationale wildparken, waar je natuurlijk wild kunt spotten. Maar de Afrikaanse natuur is veel meer dan enkel wild spotten. De Afrikaanse natuur is wonderschoon. Van bergachtige gebieden, uitgestrekte vlaktes tot ruige kustlijnen. Zuid Afrika heeft enorm veel te bieden voor natuurliefhebbers.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden