Het buitenland is prachtig en lekker exotisch, maar soms heb je niet zo’n zin om een heel eind weg te gaan. Dan is het slim om in Nederland te blijven om dit kikkerland te ontdekken. Het is belangrijk om te beseffen, dat er in ons land ook veel mooist te zien is op plekken waar we misschien nog nooit zijn geweest. In deze blog willen we je graag inspireren met leuke vakantiebestemmingen in Nederland waar jij met je caravan heen kan. Voor de aankoop van je nieuwe caravan kun je eerst een caravan verkoop overwegen, dan ga je direct op reis met een comfortabele caravan. Check deze blog en laat je inspireren!

De Waddeneilanden

Ameland, Vlieland of Schiermonnikoog (liefkozend Schier genoemd, wat mooi in het Gronings betekent) het zijn ideale plekken om eens lekker uit te waaien. Kleine dorpjes daar geven je de mogelijkheid om het authentieke eilandleven te verkennen. Een kroeg of restaurant daar serveert je de lokale specialiteiten en dat is echt een culinaire reis.

Groningen

Noordpolderzijl in Groningen is een uitstekende plek om te recreëren en te genieten van een welverdiende vakantie. Je kunt er wadlopen, heerlijk eten en je bent snel in de stad Groningen, om te genieten van de bruisende sfeer. Restaurants, kroegen en dansclubs vind je in deze stad in overvloed. En of dat nog niet genoeg is kun je ook naar tal van musea gaan.

Veluwe

De flora en fauna in Nederland zijn erg mooi en het ontdekken waard. Een van de mooiste gebieden van ons land is de Veluwe. Wat je daar aan natuurschoon kunt zien is onbetaalbaar. Je ziet hier naast stuwwallen uit de ijstijd ook de mooiste bossen en stuifzanden. Ideaal om met de caravan naar toe te gaan.

Zandvoort

De leukste badplaats van Nederland is Zandvoort. Heb je zin in een drankje of wat lekker eten? Crash bij een strandtent en geniet van de Nederlandse zomer zoals die bedoeld is. En natuurlijk is er ook een racecircuit voor de liefhebbers. In Zandvoort zelf vind je interessante monumenten en restaurants. Ook naar een club gaan behoort hier tot de mogelijkheden.

Overijssel

In deze provincie is van alles te vinden voor de caravan liefhebber. We raden je de omgeving van Hardenberg erg aan, omdat er allerlei bijzondere bossen te vinden zijn en zandverstuivingen. Als je van geschiedenis en schepen houdt is de Hanzestad Kampen een ideale plek om eens rond te gaan kijken. Wat je daar vindt voor je caravanvakantie? We sommen het op: de leukste kroegen van Overijssel, een nachtclub met de beste dj’s van de stad, twee prachtige havens met middeleeuwse schepen, een rivierstrand waar je kunt relaxen met familie en vrienden, een schouwburg met topproducties uit binnen en buitenland, diverse andere culturele centra.